Αγαπητοί συνάδελφοι, στο ιατρείο μας ασκείται αποκλειστικά η ειδίκευση της παιδοδοντιατρικής.

😁 Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα προκειμένου ο-η ασθενής που θα παραπέμψετε να λάβει την μέγιστου επιπέδου παροχή υπηρεσιών. Κατά την διάρκεια της θεραπείας θα σας ενημερώνουμε για την πορεία των εργασιών μας.
Ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος με παιδικές ταπετσαρίες, παιχνίδια, παραμύθια προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να νιώσουν οικεία. Οι γονείς προμηθεύονται με έντυπο υλικό με εξατομικευμένες συμβουλές της γιατρού για την θεραπεία του παιδιού τους.
Υπάρχει προσωπικό γραμματείας, εργαλειοδότρια και γενικός οδοντίατρος, εκτός από την Παιδοδοντίατρο, προκειμένου να ασκείται οδοντιατρική τεσσάρων χειρών για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος των θεραπειών και οι μικροί μας ασθενείς να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία στην τηλεόραση απέναντι από την οδοντιατρική έδρα, απαλλαγμένοι από το στρες της θεραπείας.
Οι στολές, οι μάσκες, τα γάντια είναι σε παιδική διάθεση. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται είναι απόλυτα φιλικό στα παιδιά.
Τέλος, και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η μηχανοκίνητη οδοντιατρική εξυπηρετούν τους παραπάνω σκοπούς. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε ψηφιακό ακτινογραφικό μηχάνημα με πλάκες φωσφόρου (PSPIX, Acteon), Μοτέρ Ενδοδοντίας Ionyx Endy NT2 Led και κρυμμένη εργαλειοθήκη και γραμμές νερού αέρα και χειρολαβές προκειμένου να μην γεμίσουν το οπτικό πεδίο των μικρών μας ασθενών με άγνωστα εργαλεία και υλικά.Την διεπιστημονική μας ομάδα αποτελούν εξειδικευμένοι οδοντίατροι είτε από την  Ανατολική Θεσσαλονίκη είτε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ολη η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από γυναίκες επιστήμονες, εξειδικευμένους οδοντιάτρους και γιατρούς

Τα περιστατικά που χρειάζονται συνεργασία είναι

   • 🔴ορθοδοντική θεραπεία
   • 🔴έγκλειστα δόντια
   • 🔴ορθογναθική χειρουργική
   • 🔴ενδοδοντική θεραπεία(απονεύρωση σε μόνιμο δόντι)
   • 🔴 εκτομή χαλινού
   • 🔴εξαγωγή σωφρονιστήρων
   • 🔴αποκάλυψη έγκλειστων κυνοδόντων
   • 🔴κοσμητική οδοντιατρική(έφηβοι)